Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Атестати зрілості 2018

Ось і настав цей день! День прощання зі школою! Цього свята немає в жодному календарі, але про нього всі знають, його завжди чекають. На ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім. Попереду - незвідана даль.  Позаду – протоптана стежка до шкільного двору.

Цей день проводить межу між дитинством і самостійним життям. 11 років продовжувався нелегкий шлях випускників до сьогоднішньої події. І ось ми можемо сказати – здійснилося! Непроста праця в складній, але чудовій шкільній Країні Знань завершена!

 

У Іванковецькому НВК Олешинської сільської ради відбулося урочисте вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам 2018 року. Віршами та мудрим словом, з ніжністю та щирою любов’ю, з вдячністю та сумом прощання звернулася до випускників, педагогів, батьків та присутніх гостей директор школи Довганюк З.У. та вручила Атестати із численними дипломами та подяками як учням Іванковецького НВК, так і їх батькам.

 

 

Слова привітання та подяки випускникам та усьому педагогічному колективу у цей день звучали з вуст сільського голови Осядлого В.С, який вручив Атестат з відзнакою про повну загальну середню освіту та золоту медаль "За високі досягнення у навчанні" із цінним подарунком  Лісовій Юлії Олегівні.

У прощальних словах випускників звучали слова подяки вчителям, батькам та озвучувалися мрії про щасливе майбутнє.

 

Зворушливі і щирі привітання прозвучали від  класного керівника, учителів, директора школи та першої учительки, які дали їм напутні слова, висловили слова подяки батькам за чудове підростаюче покоління, побажали не загубитися у вирі життя, і завжди пам'ятати про Отчій дім, про свою другу домівку - рідну школу.

Креативна команда працівників Іванковецького НВК на чолі із мудрим директором Довганюк З.У. не оминули увагою - привітали та запросили до  нагородження працівників та учнів за наступними номінаціями:

  1. Випускник року 2018;
  2. Працівник року 2018;
  3. Благодійник року 2018.

 

Традиції – це так зворушливо, особливо, якщо вони започатковуються на твоїх очах! Сьогодні випускники Іванковецького НВК створили міцне гіллясте дерево 11 класу, де почепили листочки із своїми фотокартками. Алея дубів розпочала свій шлях! З радістю будемо спостерігати, як щороку вона буде доповнюватися новими деревцями.

Дорогі випускники! Запам'ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на здійснення всіх мрій та сподівань.

Ви дорослі, красиві, натхненні,

Кращі з кращих на цілій землі.

Не тримайте синицю у жмені,

Хай вас кличуть удаль журавлі.

 

Ви до мрій своїх линьте крилато,

Не спиняйтеся, щоб не було...

Хай удачі в вас буде багато

І людське зігріває тепло.

 

А життя — це робота і диво.

В нім печалі і радощі є.

Йдіть упевнено, вперто, сміливо,

Вибирайте найкраще, своє!

 

Але, щоб усміхнулося небо

І удача жадана прийшла,

Самостійно трудитися треба,

Наполегливо, в поті чола.

 

Бо життя — це серйозно, не жарти,

Що посієте — те й зберете.

Манни з неба чекати не варто,

Ви завжди пам’ятайте про те.

 

 Хай завжди вам щастить! В добру путь випускники!

Хвилина мовчання та покладення квітів до підніжжя обеліска нам знову нагадали про День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

 

 



« повернутися до списку новин