Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Вічна і світла пам’ять полеглим за майбутнє нових поколінь!

Шановні жителі Олешинської громади!

22 червня – День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Щороку 22 червня наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

Згадаймо про всіх загиблих на фронтах, закатованих у неволі, померлих у тилу від голоду та поневірянь. Важко уявити усі випробування, біль і горе, які випали на долю минулих поколінь. Нечуваний героїзм та єднання народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишаться у наших серцях.

Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму

Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії на сході країни, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.

Вічна і світла пам’ять полеглим за майбутнє нових поколінь!

 

Голова Олешинської сільської ради                                                                                      Віталій Осядлий



« повернутися до списку новин