Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

15 червня відбулась VIII позачергова сесія Олешинської сільської ради VII скликання.

15 червня відбулась VIII позачергова сесія Олешинської сільської ради VII скликання.

На сесії були присутні голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий, заступник сільського голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк, секретар сільської ради Тетяна Мазур, виконуюча обов’язки старости с. Черепівка Валентина Деркалюк, провідний спеціаліст-землевпорядник Сергій Купа, редактор газети "Прибузька зоря" Світлана Волкова, начальник державного пожежно-рятувального загону (ДПРЗ) Руслан Дадашов та депутати Олешинської сільської ради

Підіймалося питання надання матеріальної допомоги.

Сергій Купа виступив перед депутатами щодо питання про створення громадського пасовища на земельних ділянках комунальної власності та зміна цільового призначення цих земельних ділянок, що знаходяться на території Олешинської сільської ради, обґрунтувавши створення їх у кожному селі Олешинської громади і перечислив позитивні зміни для села і його мешканців.

Депутати проголосували за встановлення місцевих податків і зборів на 2019 рік, які були обговорені на постійній комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Щодо стану пожежної безпеки і життєдіяльності в закладах освіти в Олешинській ОТГ доповів начальник ДПРЗ Руслан Дадашов, вказавши на перелік проблем які треба усунути в закладах терміново.

Щодо освіти були розглянуті нагальні питання: про затвердження Положення про порядок списання, відчуження, безоплатної передачі майна, яке належить до комунальної власності Олешинської сільської об’єднаної територіальної громади та про затвердження положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Олешинської сільської ради.



« повернутися до списку новин