Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Заступник сільського голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк 8 червня 2018 року прийняв участь у позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС в районній державній адміністрації

Заступник сільського голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк 8 червня 2018 року прийняв участь у позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС в районній державній адміністрації.

Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Андрія Зелінського були розглянуті питання з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

В роботі комісії взяли участь: завідувач сектору з питань цивільного захисту населення адміністрації Анатолій Денисюк, начальник 1 ДПРЗ ГУ ДНСН України в Хмельницькій області Олександр Свірчук, заступник начальника Хмельницького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Марія Омелян, представники сільських рад.

На порядок денний винесено питання щодо проведення заходів по запобіганню виникнення пожеж на торфовищах та сміттєзвалищах, а також про санітарно-епідеміологічну ситуацію в районі. 

За результатами обговорення ряд відповідних рішень, а також рекомендовано сільським головам провести обвалування сміттєзвалищ, особливо несанкціонованих стихійних та забезпечити їх охорону з метою запобігання навмисного підпалу та поширення вогню в природню екосистему.
 



« повернутися до списку новин