Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Свято молодості й краси – випуск 2018

Сьогодні, 8 червня, у Олешинській ОТГ відбулося справжнє свято молодості й краси. Адже саме сьогодні у наших  школах – випускний бал!

Вулиці заполонила молодь і святково одягнені люди – всі поспішають підтримати випускників, адже сьогодні вони переступили поріг школи й вступили в доросле життя! Нехай воно буде щасливим для них, нехай збуваються всі їхні юнацькі задуми й мрії.

Випускний бал, який святкували випускники Олешинської ЗОШ І – ІІ ступенів та  Черепівської ЗОШ І – ІІ ступенів  відвідав сільський голова Віталій Осядлий та отець Андрій. 

Віталій Станіславович від щирого серця побажав випускникам наснаги і завзяття у житті, здійснення мрій та втілення у життя найсміливіших планів.

А Отець Андрій благословив дітей на щасливе та безтурботне майбутнє!

Не обійшлося цього річ і без випускників 1993, 1998, 2003, 2008 років. Радісною посмішкою та щирими словами зустрічала їх прекрасна людина, надійна подруга, мудра порадниця, турботливий педагог та просто найкращий  класний керівник – Місяць Тетяна Миколаївна!!! Виростила, виплекала, виховала і випустила у світ  по життєвій стежині  уже не одне покоління учнів!!!

Отож, ще раз вітаємо випускників, їхніх вчителів і батьків. Адже пройдено важкий і важливий етап у житті кожного випускника. Його вони пройшли під пильною опікою й підтримкою батьків і рідних, своїх учителів. А тепер їм доведеться самим прокладати свій шлях у житті. А життя, як кажуть люди, це «не поле перейти». Та всі труднощі потрібно долати, завжди шукати свою стежину, своє місце в цьому житті. І тоді обов’язково прийдуть успіх і добро.

Зі святом усіх!!!

Більше фото за посиланням: http://gromada.org.ua/gromada/oleshynska/album/2469/



« повернутися до списку новин