Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

ДИТЯЧИЙ САДОК, ПРОЩАВАЙ !!!

Декількома днями тому проходили урочисті та випускні в дитячих садочках «Сонечко», «Джерельце» та «Калинонька». Готувалися до цієї грандіозної події в житті кожного малюка заздалегідь та дуже серйозно… Вчили тексти, складні танцювальні па та підбирали вбрання. Татусі завчасно займали місця в залі, а мами − допомагали малечі: хлопцям зав’язували галстуки та поправляли костюми, дівчаткам − наносили останній штрих у зачісках та розправляли чудові сукні.

Традиційно в ДНЗ прощання із закладом пройшло яскраво, весело та дуже емоційно. До майбутніх першокласників завітали герої мультфільму. Веселі пісні, танці, ігри, вірші – все це вправно виконували дошкільнята.

 

З теплими та щирими словами до батьків, колективу ДНЗ, майбутніх першокласників звернувся сільський голова Віталій Осядлий. Велику шану та подяку працівникам закладу висловлювали батьки.

Дивлячись на радісних дітей, гордих батьків та працівників дошкільних закладів самому хочеться повернути час назад, відчути такий самий захват, а 1 вересня стати першокласником… Принагідно вітаємо всіх малят з першим випуском, бажаємо, щоб їхні мрії здійснилися. А батькам зичимо терпіння й розуміння. Також щиро вітаємо працівників дошкільних закладів із ще одним випуском. Здоров’я вам усім, успіхів та мирного неба!!!



« повернутися до списку новин