Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Багато свята не буває…!!!

У ці травневі дні, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець  ледь – ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято -  Свято Матері.

Мама… Рідна і прекрасна, оспівана поетами, увічнена художниками. В усіх народів, в усі віки, жінка – матір була уособленням святості, ніжності і любові. Її мудрість поважають в сім’ї, прислухаються до порад, в яких  знаходять  спокій  і надію…У житті кожного з нас мама займає особливе місце.

 

Сьогодні, 23.05.2018 року, учні 2 класу Олешинської ЗОШ І – ІІ ступенів із своєю лагідною та дбайливою «шкільною мамою» Оксаною Андріївною та креативним і творчим педагогом – організатором Тетяною Василівною організували надзвичайну зустріч – зустріч із найдорожчою людиною на світі кожної дитини – мамою!!! Для матусь лунали пісні та декламувалися вірші. Маленькі дітлахи кружляли у таночку та вітали своїх рідненьких. Щирість, безмежна любов, радість та неймовірне захоплення – ось атмосфера сьогоднішнього дійства!!!

 



« повернутися до списку новин