Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

2 травня 2018 року в районній державній адміністрації відбулось засідання комісії ТЕБ та НС

Голова Олешинської сільської ради Осядлий В.С. 2 травня 2018 року був присутній на  засіданні комісії ТЕБ та НС в районній державній адміністрації.

Під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації, першого заступника голови комісії з питань ТЕБ та НС райдержадміністрації Андрія Зелінського були розглянуті питання про заходи щодо запобігання, протидії пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь у літній період та заходи щодо протипожежного захисту нового урожаю та про стан виконання заходів протипожежного захисту на об’єктах з масовим перебуванням людей. 

Про підготовку закладів освіти до 2018-2019 навчального року та стан протипожежного водопостачання населених пунктів та об’єктів усіх форм власності на території району проінформував начальник 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Олександр Свірчук.

Про стан підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах району до купального сезону та стан санітарно епідеміологічного благополуччя населення у літній період 2018 року доповіла головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту населення адміністрації Юлія Поліщук.



« повернутися до списку новин