Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Олешинська ОТГ зустрічає львівського дитячого письменника Олександра Івановича Зімбу

19 квітня на базі Іванковецького НВК, спільною роботою Хмельницької ЦРБ та Олешинської сільської ради, було організовано зустріч із львівським дитячим письменником - Олександром Івановичем Зімбою.

На зустрічі були присутні представники Обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г. Шевченка, Хмельницької ЦРБ, головний спеціаліст з питань освіти, культури, молоді та спорту Олешинської сільської ради, адміністрація Іванковецького НВК, педагоги Іванковецького НВК та Олешинської ЗОШ І-ІІ ступенів, бібліотекарі та завідуючі клубів Олешинської ОТГ.

Проте, головними учасниками зустрічі стали учні Іванковецького НВК та Олешинської ЗОШ. Саме для них Олександр Іванович провів цікаву бесіду, в ході якої розповів про свою доволі цікаву та різнобарвну життєву стежину. Маленькі глядачі мали змогу почути повчальні вірші у авторському виконанні, продивитися креативні записи пісень та ілюстрацій до дитячих книг, бути учасниками імпровізованої дискотеки, придбати книги із автографом автора, зробити фотознімки із письменником та отримати мегапозитив від зустрічі!  

 



« повернутися до списку новин