Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Заступник голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк прийняв участь у нараді шодо результатів моніторингу якості освіти навчальних закладів району

1 лютого 2018 року заступник голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк прийняв участь у нараді шодо результатів моніторингу якості освіти навчальних закладів району. На нараді були присутні представники районної влади, а також керівники закладів загальної середньої освіти. 

Світлана Шеремета зазначила у своєму виступі, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, всього з району у минулому році зовнішнє незалежне оцінювання проходило 145 осіб, з яких 105 – випускники 11 класів 2017 року. Посадовець проінформувала про кількісні та якісні показники навчальних досягнень учнів у порівнянні з 2016 роком. Встановлено, що кількість учнів, які не подолали поріг ЗНО зменшився на 2-18%, кількість учнів, які одержали оцінки достатнього та високого балу збільшилась на 1-15%.

Водночас, нагальними залишаються: підвищення якості навчальних досягнень учнів з початкового та середнього рівнів, оптимізація мережі навчальних закладів, підвищення персональної відповідальності керівників та педагогічних працівників освітніх закладів, проведення моніторингових досліджень розвитку учнів. 



« повернутися до списку новин