Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!!!

 

9 травня 2018 року ми відзначаємо одні з найболючіших днів у нашій свідомості. Дні, коли наші дорогі батьки, сестри, брати, діти, нарешті,  дочекалися завершення  страшної  тяжкої довготривалої війни.

8-9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Ці дні назавжди закарбувалися у нашій свідомості.

Дуже багато людей полягло у цій війні. Війна, яка  не принесла нічого доброго. Тільки залишила  після себе розруху, понівечені долі людей.

Цього року ми відзначаємо 73-ю річницю. Пройшло вже не одне десятиліття, але пам'ять про мужніх чоловіків  та жінок, які боронили нашу Україну, наші життя, відгукуватиметься ще не одне покоління.

 

В Олешинській громаді зібралося багато небайдужих людей.  Жителі громади відзначили ці пам’ятні дати. До святкування приєдналася школи, садочки  та представники місцевої громади.

Голова Олешинської сільської ради виступив з теплими словами. Зі сцени звучало багато гарних і, водночас, сумних слів,  слів, підтримуючих ще живих свідків тієї трагедії. Співали пісні періоду  Другої світової війни.

 

Не обійшлося і без привітання ветеранів другої світової війни, вдів загиблих та дітей війни. За підтримки І.В. Ізбінського та Олешинської сільської ради їм була надана подяка у вигляді матеріальної допомоги.

 

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!!!»

 

* Більше фото завантажене в галарею



« повернутися до списку новин