Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Роспорядження голови сільської ради про час та дату проведення іспитів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Олешинської сільської ради

УКРАЇНА
     ОЛЕШИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови сільської ради

від  19 січня  2017 року                                     № 6-р
    
с. Олешин

 

Про  дату та час проведення
конкурсу на заміщення
вакантних посад посадових осіб    
місцевого самоврядування
Олешинської  сільської ради

Керуючись ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування “, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців”   (із змінами),  наказу Головного управління державної служби України № 164 від 08.07.2011 року «Про затвердження Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України № 930/19668 від 28.07.2011 року із змінами та з метою дотримання вимог чинного законодавства при прийнятті на службу в органи місцевого самоврядування:

1.  Призначити час та дату проведення іспитів на заміщення вакантних посад посадових осіб    місцевого самоврядування Олешинської  сільської ради, а саме:

1.1. На посаду головного спеціаліста з питань освіти Олешинської  сільської ради на 25.01.2018 року о 14 - тій годині в приміщенні Олешинської  сільської ради за адресою: с. Олешин, вул. Козацька, 8.

1.2. На посаду фінансиста   Олешинської  сільської ради на 26.01.2018 року об 11 - тій годині в приміщенні Олешинської  сільської ради за адресою: с. Олешин, вул. Козацька, 8.

2.  Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.


Сільський голова                                                                                                                                          Осядлий В.С.



« повернутися до списку новин